Ευρεία γκάμα σχεδιασμού

Τα παράθυρα και οι πόρτες διαμορφώνουν σημαντικά την εμφάνιση μιας πρόσοψης και δίνουν σε κάθε κτίριο μια μοναδική πινελιά. Το KALEIDO COLOR από την CLAUFEN, REHAU σας προσφέρει μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδιαστικών παραλλαγών, έτσι ώστε να μην υπάρχουν όρια στη φαντασία, όσον αφορά στον εξατομικευμένο σχεδιασμό του ακινήτου σας.

Εκτός από το χρώμα, καθοριστικοί παράγοντες διαμόρφωσης του στυλ ενός κτιρίου είναι επίσης το σχήμα και το μέγεθος των παραθύρων και των πορτών. Τα προφίλ της CLAUFEN, REHAU σας προσφέρουν επιλογές σχεδίασης, που ίσως δεν είχατε σκεφτεί έως σήμερα. Με συστήματα κατασκευασμένα από καινοτόμα υλικά (όπως το σύστημα GENEO από το υλικό RAU FIPRO), μπορούν επίσης να κατασκευαστούν μεγέθη, τα οποία μέχρι τώρα δεν ήταν δυνατό να κατασκευαστούν με τις συμβατικές μεθόδους.

100% ποιότητα CLAUFEN, REHAU

Όλα τα φύλλα και τα βερνίκια αναλύονται προσεκτικά πριν την πρώτη χρήση, υποβάλλονται σε μακροχρόνιες δοκιμές και υπόκεινται στα υψηλότερα επίπεδα φορτίου. Μιλάμε για ποιότητα CLAUFEN, REHAU, μόνο εάν περάσουν όλες τις εξετάσεις! Για εσάς, αυτό σημαίνει, ότι λαμβάνετε ένα προϊόν που πληροί τα υψηλότερα βιομηχανικά πρότυπα, σε συνδυασμό με την πλήρη εγγύηση του κατασκευαστή.

KALEIDO COVER

Κλασικό, ανώτερο: η τέλεια οπτική αλουμινίου

Η επένδυση αλουμινίου επιτρέπει τον συνδυασμό της εμφάνισης προφίλ αλουμινίου με τα τεχνικά πλεονεκτήματα των προφίλ PVC. Το KALEIDO COVER προσαρμόζεται τέλεια στο σχήμα του παραθύρου και συνδέεται σταθερά με αυτό. Η επιφάνεια του κελύφους μπορεί να είναι βαμμένη, επικαλυμμένη με σκόνη ή ανοδιωμένη και ταυτόχρονα στιβαρή και ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες. Το KALEIDO COVER μπορεί να σχεδιαστεί σε περισσότερα από 170 χρώματα RAL.

KALEIDO COVER

KALEIDO PAINT

Εξαιρετική βαφή για τα δικά σας παράθυρα CLAUFEN, REHAU

Στο KALEIDO PAINT, τα παράθυρα βάφονται με χρώμα της προτίμησής σας. Η λάκα ψεκάζεται σε διάφορα στρώματα και δίνει στο παράθυρο ένα πολύ ιδιαίτερο φινίρισμα με γυαλιστερή ή ματ επιφάνεια. Η παλέτα χρωμάτων επεκτείνεται όλο και περισσότερο. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα χρώματα με υφή, στα οποία προστίθενται μικροσωματίδια στο συμβατικό χρώμα για ειδικά οπτικά εφέ.

KALEIDO PAINT

KALEIDO FOIL

Ξύλινη υφή, απλά και μεταλλικά ντεκόρ

Η συγκόλληση των ντεκόρ ήταν η δοκιμασμένη τυπική διαδικασία χρωματισμού στην αγορά για πολλά χρόνια. Τα ντεκόρ της REHAU προεπεξεργάζονται με κόλλα και εφαρμόζονται απαλά στο προφίλ παραθύρου με ειδική διαδικασία από μηχανήματα υψηλής απόδοσης. Το φιλμ PVC έχει δομή δύο στρωμάτων: το βασικό φιλμ, που παραμένει άχρωμο ή τυπωμένο και το διαφανές άνω στρώμα από PMMA προστατεύει τα χρώματα και τα ντεκόρ από το ξεθώριασμα λόγω της υπεριώδους ακτινοβολίας ή άλλων καιρικών επιδράσεων. Μπορείτε να εφαρμόσετε τα ντεκόρ εσωτερικά ή εξωτερικά.

KALEIDO FOIL

KALEIDO WOODEC

Ομοιότητα εμφάνισης και αίσθησης ξύλου

Οι ματ επιφάνειες του KALEIDO WOODEC δεν φαίνονται μόνο όμορφες, έχουν επιπλέον και ιδιαίτερη υφή. Θα εκπλαγείτε, καθώς το KALEIDO WOODEC σας δυσκολεύει πολύ να διακρίνετε τα συνθετικά από τα ξύλινα παράθυρα. Με τα συνθετικά παράθυρα, επωφελείστε επίσης από τις ιδιαίτερα χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης.

KALEIDO WOODEC

Χρώματα και σχήματα για κάθε γούστο.

Το πρόγραμμα KALEIDO COLOR σάς προσφέρει μια τεράστια ποικιλία σε χρωματικές και σχεδιαστικές παραλλαγές. Ανάλογα με την επιθυμητή όψη και τη δομή της επιφάνειας, χρησιμοποιούνται διαφορετικές επεξεργασίες, όπως η λάκα ή η επένδυση με μεμβράνη. Με το εξωτερικό πλαίσιο αλουμινίου, τα παράθυρα εντυπωσιάζουν καθώς αποκτούν μια υψηλής ποιότητας όψη αλουμινίου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα περισσότερες από 400 δυνατότητες σχεδιασμού.

Σχέδια κουφωμάτων Rehau.
Χρώματα και σχέδια από τη Rehau.
Claufen After Sales Service

Είμαστε δίπλα σας, και με σεβασμό υποστηρίζουμε κάθε στιγμή τους πελάτες – συνεργάτες μας, ακόμη και για τις παραμικρές τεχνικές ανάγκες που θα προκύψουν, χωρίς χρονικές προθεσμίες. Συντήρηση παλιότερων κουφωμάτων, σύνθετες επισκευές και άλλες λύσεις σε προβλήματα που μπορεί να συμβούν.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Συνθετικά κουφώματα της Claufen-Rehau μοντέλο Euro-design 70.

EuroDesign70

Συμβατικό σύστημα 70 mm για ποιοτική κατασκευή κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, ιδανικό για την ανακαίνιση παλαιών κτιρίων.

Συστήματα παραθύρων της Claufen-Rehau μοντέλο Synego.

Synego

Το αίσθημα ευεξίας αρχίζει με τη θερμότητα. Με τα συνθετικά κουφώματα SYNEGO το σπίτι σας είναι θερμό, φιλόξενο και ασφαλές.
Συστήματα παραθύρων της Claufen-Rehau μοντέλο Geneo.

Geneo

Απολαύστε την πλήρη λάμψη του φυσικού φωτός, χωρίς να ανησυχείτε για την θερμότητα, καθώς παρέχουν εξαιρετική θερμομόνωση.

Συνθετικά Κουφώματα REHAU με ΚΟΡΥΦΑΙΑ πλεονεκτήματα.

Η CLAUFEN® ως επίσημος συνεργάτης της REHAU,
προσφέρει αναρίθμητες δυνατότητες σε εξατομικευμένα σχέδια, βιώσιμα προϊόντα και έξυπνες λύσεις.

Επικοινωνήστε για προσφορά

Συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί και σύντομα θα σας καλέσουμε για την προσφορά σας!

Μετάβαση στο περιεχόμενο