Γιατί συνθετικά κουφώματα;

Τα συνθετικά κουφώματα PVC αποδεικνύονται ως μία από τις πλέον έξυπνες κινήσεις όλων εκείνων που αναζητούν αξιοπιστία και άριστη αποτελεσματικότητα, σε πολύ καλές τιμές. Στην Ελλάδα, όπως και στην Ευρώπη, τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται αλματώδης αύξηση της ζήτησης τους, αφού παρουσιάζουν πληθώρα επιθυμητών χαρακτηριστικών. Δεν είναι τυχαίο ότι σε χώρες οπού έχουν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες κατά την διάρκεια του χειμώνα η μοναδική αξιόπιστη προστασία από της θερμοκρασίες αυτές είναι τα συνθετικά κουφώματα

Γιατί να αγοράσει κάποιος ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ PVC ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Τα συνθετικά κουφώματα έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και πρόκειται πραγματικά για μια επένδυση. Αναφέρουμε ενδεικτικά ότι μπορούν να ανακυκλωθούν έως και 7 φορές.

ακόμα και σε περίπτωση φωτιάς και παρέχουν υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης. Ακόμα και όταν αυτά χρησιμοποιούνται σε κτίρια κοντά σε θάλασσα παραμένουν πλήρως λειτουργικά. Επιπλέον, η συντήρησή τους είναι εύκολη και σχεδόν μηδαμινή.

Καθώς το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένα είναι κακός αγωγός της θερμότητας, προστατεύουν πολύ αποτελεσματικά από τις εναλλαγές θερμότητας και ψύχους. Αν λάβει κανείς υπόψη του αυτή τη συνθήκη μαζί με το γεγονός ότι εφαρμόζουν άψογα, είναι φανερό γιατί μειώνεται σημαντικότατα η ενέργεια που καταναλώνεται στο χώρο.

Έτσι, μπορούμε να ισχυριστούμε ότι τα συνθετικά κουφώματα εξοικονομούν ενέργεια και συμβάλλουν στη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος, ειδικά δε, όταν χρησιμοποιούνται με ενεργειακά τζάμια.

Καιρική Απόδοση

Είναι αδιάβροχα στην πολλή βροχή, αλλά και στην υγρασία. Δεν μεταβάλλονται και δεν επηρεάζονται από το φως του ήλιου, αλλά και δεν διαβρώνονται από την αλμύρα της θάλασσας και την υγρασία.

Διάρκεια στο χρόνο

Είναι εξαιρετικά ανθεκτικά, σταθερά, αδρανές και ασφαλές.

Ευελιξία Διαχείρισης

Είναι ευπροσάρμοστα και επιτρέπουν ένα ευρύ σύνολο εφαρμογών.

Eco-Friendly

Έχουν χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο και είναι ανακυκλώσιμα στο 100%.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Συνθετικά κουφώματα της Claufen-Rehau μοντέλο Euro-design 70.

EuroDesign70

Συμβατικό σύστημα 70 mm για ποιοτική κατασκευή κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, ιδανικό για την ανακαίνιση παλαιών κτιρίων.

Συστήματα παραθύρων της Claufen-Rehau μοντέλο Synego.

Synego

Το αίσθημα ευεξίας αρχίζει με τη θερμότητα. Με τα συνθετικά κουφώματα SYNEGO το σπίτι σας είναι θερμό, φιλόξενο και ασφαλές.
Συστήματα παραθύρων της Claufen-Rehau μοντέλο Geneo.

Geneo

Απολαύστε την πλήρη λάμψη του φυσικού φωτός, χωρίς να ανησυχείτε για την θερμότητα, καθώς παρέχουν εξαιρετική θερμομόνωση.

Συνθετικά Κουφώματα REHAU με ΚΟΡΥΦΑΙΑ πλεονεκτήματα.

Η CLAUFEN® ως επίσημος συνεργάτης της REHAU,
προσφέρει αναρίθμητες δυνατότητες σε εξατομικευμένα σχέδια, βιώσιμα προϊόντα και έξυπνες λύσεις.

Επικοινωνήστε για προσφορά

Συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί και σύντομα θα σας καλέσουμε για την προσφορά σας!

Μετάβαση στο περιεχόμενο