Η ενέργεια της επιχείρησης μας έγινε ΠΡΑΣΙΝΗ

Στηρίζουμε την βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος

Στην Claufen, όχι μόνο αναγνωρίζουμε την αξία της βιώσιμης ανάπτυξης και της προστασίας του περιβάλλοντος, αλλά πράττουμε ανάλογα. Έτσι, έχουμε δεσμευτεί να καταστήσουμε την κατανάλωση ενέργειας στην επιχείρησή μας όσο το δυνατόν πιο πράσινη.

Για αυτό τον λόγο, επιλέξαμε το GreenPassPro της ΔΕΗ, ένα πρόγραμμα που εξασφαλίζει πως κάθε κιλοβατώρα που καταναλώνουμε στην εταιρεία μας παράγεται από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο μειώνουμε το οικολογικό μας αποτύπωμα, αλλά στηρίζουμε ενεργά την προσπάθεια για έναν πιο βιώσιμο και πράσινο κόσμο.

Εμείς στη Claufen δεσμευόμαστε για την αειφορία και το περιβάλλον, και με την υιοθέτηση του GreenPassPro, κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Συνθετικά κουφώματα της Claufen-Rehau μοντέλο Euro-design 70.

EuroDesign70

Συμβατικό σύστημα 70 mm για ποιοτική κατασκευή κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, ιδανικό για την ανακαίνιση παλαιών κτιρίων.

Συστήματα παραθύρων της Claufen-Rehau μοντέλο Synego.

Synego

Το αίσθημα ευεξίας αρχίζει με τη θερμότητα. Με τα συνθετικά κουφώματα SYNEGO το σπίτι σας είναι θερμό, φιλόξενο και ασφαλές.
Συστήματα παραθύρων της Claufen-Rehau μοντέλο Geneo.

Geneo

Απολαύστε την πλήρη λάμψη του φυσικού φωτός, χωρίς να ανησυχείτε για την θερμότητα, καθώς παρέχουν εξαιρετική θερμομόνωση.

Συνθετικά Κουφώματα REHAU με ΚΟΡΥΦΑΙΑ πλεονεκτήματα.

Η CLAUFEN® ως επίσημος συνεργάτης της REHAU,
προσφέρει αναρίθμητες δυνατότητες σε εξατομικευμένα σχέδια, βιώσιμα προϊόντα και έξυπνες λύσεις.

Επικοινωνήστε για προσφορά

Συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί και σύντομα θα σας καλέσουμε για την προσφορά σας!

Μετάβαση στο περιεχόμενο