Κατάθεση προκαταβολής & υπογραφή δανειακής σύμβασης για το πρόγραμμα Εξοικονομώ 2021

Σε συνέχεια της έκδοσης οδηγιών για τον έλεγχο δαπανών ιδίων κεφαλαίων, για την αποδέσμευση της προκαταβολής στους ωφελούμενους του προγράμματος Εξοικονομώ 2021, με νέα επίσημη ενημέρωση δίνονται πληροφορίες για τη μεταφορά της προκαταβολής επιχορήγησης στους λογαριασμούς των ωφελούμενων και την υπογραφή δανειακής σύμβασης.

Συγκεκριμένα, στη νέα πληροφορία που δόθηκε από το πληροφοριακό του προγράμματος, επισημαίνονται τα εξής:

“Οι ωφελούμενοι που η αίτηση τους είναι σε κατάσταση  06. Αίτηση σε υπαγωγή πρέπει να καταχωρήσουν τον ΙΒΑΝ του τραπεζικού τους λογαριασμού και να επιλέξουν συνέχεια. Αφού ολοκληρωθεί η  μεταφορά της προκαταβολής επιχορήγησης στους λογαριασμούς των ωφελούμενων, όσοι από αυτούς έχουν λάβει προέγκριση δανειου θα μπορούν να υπογράψουν την δανειακή τους  σύμβαση.”

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με τις τελευταίες επίσημες οδηγίες που δόθηκαν για την αποδέσμευση της προκαταβολής επιχορήγησης στο πρόγραμμα Εξοικονομώ 2021, απαιτείται πρώτα η ελάχιστη κάλυψη των ιδίων κεφαλαίων στο πλαίσιο του επιλέξιμου προϋπολογισμού, τα οποία θα πρέπει να διακινηθούν υποχρεωτικά μέσω τραπεζικού συστήματος στους αναδόχους/ προμηθευτές της επιλογής του Ωφελουμένου με δική του ευθύνη και μέριμνα και τα σχετικά αποδεικτικά πληρωμής να υποβληθούν για έλεγχο.

Τα αποδεκτά αποδεικτικά πληρωμής που ελέγχονται για την καταβολή της ιδίας συμμετοχής προκειμένου να αποδεσμευτεί η προκαταβολή της επιχορήγησης είναι τα παρακάτω:

Κάθε ένα από τα παραπάνω, θα πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά με ένα από τα εξής:

Τα ανωτέρω παραστατικά εξόφλησης υποχρεωτικά υποβάλλονται σε ενιαίο αρχείο ανά προμηθευτή/ ανάδοχο, μορφής αρχείου pdf και συνολικού μεγέθους 10MB ανά αρχείο.

Δεν γίνονται αποδεκτά τα ακόλουθα:

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Συνθετικά κουφώματα της Claufen-Rehau μοντέλο Euro-design 70.

EuroDesign70

Συμβατικό σύστημα 70 mm για ποιοτική κατασκευή κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, ιδανικό για την ανακαίνιση παλαιών κτιρίων.

Συστήματα παραθύρων της Claufen-Rehau μοντέλο Synego.

Synego

Το αίσθημα ευεξίας αρχίζει με τη θερμότητα. Με τα συνθετικά κουφώματα SYNEGO το σπίτι σας είναι θερμό, φιλόξενο και ασφαλές.
Συστήματα παραθύρων της Claufen-Rehau μοντέλο Geneo.

Geneo

Απολαύστε την πλήρη λάμψη του φυσικού φωτός, χωρίς να ανησυχείτε για την θερμότητα, καθώς παρέχουν εξαιρετική θερμομόνωση.

Συνθετικά Κουφώματα REHAU με ΚΟΡΥΦΑΙΑ πλεονεκτήματα.

Η CLAUFEN® ως επίσημος συνεργάτης της REHAU,
προσφέρει αναρίθμητες δυνατότητες σε εξατομικευμένα σχέδια, βιώσιμα προϊόντα και έξυπνες λύσεις.

Επικοινωνήστε για προσφορά

Συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί και σύντομα θα σας καλέσουμε για την προσφορά σας!

Μετάβαση στο περιεχόμενο