Πτυσσόμενα Κάγκελα

Δικής μας κατασκευής πτυσσόμενα κάγκελα από άριστα υλικά με μεγάλη αντοχή και ευκολία στη χρήση. Σύγχρονες κλειδαριές νέας γενιάς που ολοκληρώνουν τη σωστή λειτουργία. Ετοιμοπαράδοτα και με ακρίβεια στις διαστάσεις σας, καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του ανοίγματος στη πόρτα, στο παράθυρο, τη μπαλκονόπορτα.
 
Προσαρμόζονται σε όλα τα κουφώματα και υπάρχουν διάφοροι τύποι κάγκελων ανάλογα με τις ανάγκες την κατοικίας ή της επιχείρηση σας.
 
Επιλέξτε ανάμεσα σε πτυσσόμενα κάγκελα βαρέως ή ελαφριού τύπου. Τα πτυσσόμενα κάγκελα βαρέως τύπου έχουν 3 σειρές δικτυωτά κάγκελα ενώ τα ελαφριού τύπου 2 σειρές. Η βαφή και στους δύο τύπους είναι ηλεκτροστατική. Εύκολη κύλιση και σε επιλεγμένες περιπτώσεις δυνατότητα περιστροφής έως και 180ο.
 
Ανθεκτικά σε όλες τις Ελληνικές καιρικές συνθήκες και άριστη ανταπόκριση σε συνθήκες υψηλής υγρασίας χωρίς να παρουσιάζουν φθορά.

Αν θέλετε να κοιμάστε με ασφάλεια και δροσερά το καλοκαίρι ή να φεύγετε από το χώρο σας χωρίς φόβο, δεν έχετε παρά να επιλέξετε ποιοτικά πτυσσόμενα κάγκελα Claufen.

Μετάβαση στο περιεχόμενο