Πλεονεκτήματα Kουφωμάτων Claufen

Συνθετικά Κουφώματα REHAU

Η CLAUFEN® ως επίσημος συνεργάτης της REHAU σάς ανοίγει αναρίθμητες δυνατότητες – ανεξάρτητα αν αναζητάτε εξατομικευμένα σχέδια, βιώσιμα προϊόντα ή έξυπνες λύσεις.

Δείτε εδώ συγκεντρωμένα όλα τα πλεονεκτήματα CLAUFEN, ΣΕ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ για τα κορυφαία Συνθετικά Κουφώματα REHAU.

Πλεονεκτήματα Κουφωμάτων Claufen - Εξοικονόμιση Ενέργειας

1. Εξοικονόμηση Ενέργειας

Τα υψηλότερα ποσοστά θερμομόνωσης σημαίνουν χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση έως και 76% σε σχέση με αυτή που καταναλώνατε με τα παλιά παράθυρα σας, κάτι που συνεπάγεται σε όφελος για το πορτοφόλι σας! Πάρτε εγκαίρως τη σωστή απόφαση, τοποθετώντας τα Νέα Ενεργειακά Κουφώματα CLAUFEN.

Πλεονεκτήματα Κουφωμάτων Claufen - Ηχομόνωση

2. Ηχομόνωση

Τα Νέα Ενεργειακά Κουφώματα και Ενεργειακά Τζάμια CLAUFEN με τα επίπεδα ηχομόνωσης προσφέρουν την απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση εντός του σπιτιού σας. Απολαύστε τους χώρους σας χωρίς να ακούτε εξωτερικούς θορύβους. Αυτό, όχι μόνο αυξάνει την ποιότητα ζωής, αλλά συμβάλλει και στην συνολική ευημερία μας.

Νέα Πλεονεκτήματα Κουφωμάτων Claufen - Αντιδιαρρηκτική Προστασίας

3. Αντιδιαρρηκτική προστασία

Τα Νέα Ενεργειακά Κουφώματα CLAUFEN δεν δίνουν ευκαιρίες στους διαρρήκτες! Οι σύγχρονες κατασκευαστικές προδιαγραφές των Κουφωμάτων CLAUFEN σε συνδυασμό με τα Ενεργειακά Τζάμια CLAUFEN αποτελούν την εγγύηση για τη μέγιστη αντιδιαρρηκτική προστασία.

Πλεονεκτήματα Κουφωμάτων Claufen - Μηχανισμοί SIEGENIA

4. Μηχανισμοί SIEGENIA

Μηχανισμοί ανοιγόμενων ανακλινόμενων κουφωμάτων του Γερμανικού οίκου SIEGENIA με πληθώρα συστήματα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Εγγύηση καλής λειτουργίας με ποιοτική και μοντέρνα ασημί κάλυψη η οποία προστατεύει από τις οξειδώσεις και τη φυσική φθορά του χρόνου.

Πλεονεκτήματα Κουφωμάτων Claufen - Ευρεία γκάμα σχεδιασμού

5. Ευρεία γκάμα σχεδιασμού

Τα παράθυρα και οι πόρτες διαμορφώνουν σημαντικά την εμφάνιση μιας πρόσοψης και δίνουν σε κάθε κτίριο μια μοναδική πινελιά. Το KALEIDO COLOR από την CLAUFEN, REHAU σας προσφέρει μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδιαστικών παραλλαγών, έτσι ώστε να μην υπάρχουν όρια στη φαντασία, όσον αφορά στον εξατομικευμένο σχεδιασμό του ακινήτου σας.

Πλεονεκτήματα Κουφωμάτων Claufen - Εύκολο Καθάρισμα

6. Ευκολία στην καθαριότητα

Τα Παράθυρα CLAUFEN είναι κατασκευασμένα από μια ειδική επιφάνεια, η οποία φροντίζει ώστε το κουραστικό και δαπανηρό καθάρισμά τους να ανήκει στο παρελθόν. Από σήμερα καθαρίστε τα παράθυρά σας χωρίς κόπο μόνο με νερό. Έτσι, ξεμπερδεύετε γρήγορα από την καθαριότητα και έχετε στη διάθεση σας περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

Πλεονεκτήματα Κουφωμάτων Claufen - After Sales Services

7. After Sales Service

Υποστηρίζουμε κάθε στιγμή τον πελάτη μας, ακόμη και για τις παραμικρές τεχνικές ανάγκες που θα προκύψουν, χωρίς χρονικές προθεσμίες (π.χ. συντήρηση, επισκευές και άλλες λύσεις σε προβλήματα που μπορεί να συμβούν). Είμαστε εδώ για να επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Πλεονεκτήματα Κουφωμάτων Claufen - Κατωκάσι Raucero

8. Tέλος στον κίνδυνο παραπατήματος

Το επίπεδο κατωκάσι RAUCERO της REHAU κανονικά δεν θα έπρεπε να λέγεται «κατωκάσι». Και αυτό επειδή έχει ύψος 0 mm, για να περνάτε χωρίς αντίσταση και κίνδυνο παραπατήματος από τις μπαλκονόπορτες και πόρτες εισόδου σας.
Επιτρέπει την εύκολη διέλευση με αμαξίδιο και προσφέρει μοναδική άνεση.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Συνθετικά κουφώματα της Claufen-Rehau μοντέλο Euro-design 70.

EuroDesign70

Συμβατικό σύστημα 70 mm για ποιοτική κατασκευή κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, ιδανικό για την ανακαίνιση παλαιών κτιρίων.

Συστήματα παραθύρων της Claufen-Rehau μοντέλο Synego.

Synego

Το αίσθημα ευεξίας αρχίζει με τη θερμότητα. Με τα συνθετικά κουφώματα SYNEGO το σπίτι σας είναι θερμό, φιλόξενο και ασφαλές.
Συστήματα παραθύρων της Claufen-Rehau μοντέλο Geneo.

Geneo

Απολαύστε την πλήρη λάμψη του φυσικού φωτός, χωρίς να ανησυχείτε για την θερμότητα, καθώς παρέχουν εξαιρετική θερμομόνωση.

Συνθετικά Κουφώματα REHAU με ΚΟΡΥΦΑΙΑ πλεονεκτήματα.

Η CLAUFEN® ως επίσημος συνεργάτης της REHAU,
προσφέρει αναρίθμητες δυνατότητες σε εξατομικευμένα σχέδια, βιώσιμα προϊόντα και έξυπνες λύσεις.

Επικοινωνήστε για προσφορά

Συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί και σύντομα θα σας καλέσουμε για την προσφορά σας!

Μετάβαση στο περιεχόμενο